Go Home...
WebAdmin Min FTP WebMail Priser Om oss KONTAKT OSS
xx

Anbefal oss til andre...

Fornøyde kunder er viktig for alle bedrifter..!
Det gamle ordtaket gjelder fortsatt - "...er du fornøyd så si det til andre. Er du ikke fornøyd, så si det til oss..!"
 

Vi kan gi deg en liste over fagområder der vi ikke er gode - og ikke strekker til. Men de produkter og tjenester du finner presentert på disse nettsidene, mener vi (med god samvittighet) at vi er dyktige på.

De færreste er dyktige på alt. Det er derfor like viktig å vite hva man ikke kan som å skryte av hva man kan. Har du et oppdrag som ligger på siden av vår kompetanse, så vil vi høfligst takke nei til oppdraget.

 
Vi er dyktige til...
Vi er derimot svært flinke til å bygge løsninger der personlg innsats og skreddersøm er en del av oppskriften til suksess. Vi har regnet feil en rekke ganger, gitt priser som har vist seg å være for rimelige, for lave målt mot hva som skulle til for å komme i mål. Men vi leverer løsningen, ferdig bygget, ferdig avluset til avtalt pris. Og normalt til tilnærmet avtalt tid.

Kanskje er vi også ganske dyktige på å passe nettløsninger til bdrifter som selv ikke bar utbredt kunnskap og kompetanse om nett, epost og online systemer. De kan derfor sove trygt, i full visshetom at noen overvåker løsningene, nettsidene, epostkontiene, FTP-lageret, databasene, DNS-routingen, scriptserverne og nyhetsbrevene som skal ut. Det tas backup, ikke bare en gang i uken, men på enkelte servere går det backup hver 4.time.

Mange setter stor pris på slikt. Det er også grunnen til at de fornyer og fornyer og fornyer sine kundeforhold.

 
En måned gratis
Meld fra til oss når du anbefaler oss til en av dine forbindelser. Ender din anbefaling med et nytt kundeforhold hos oss, gir vi deg en ekstra måned *) uten belastning. Fornyes kundeforholdet ut over ett år, får du ytterligere en måned.

*) Reduksjonen på din faktura (som takk for din anbefaling), kan maksimalt være like stor som månedsbelastningen til det nye kundeforholdet du har medvirket til. Er det nye kundeforholdet mindre enn ditt eget, reduseres en av dine månedsfakturaer med samme beløp som det nye kundeforholdets månedsbeløp.

 

LOGG INN for kunder
Pixel p
Pixel p
Pixel p
Pixel p
p
Driftsmeldinger
18.05.2019 - 09:31
Avbrudd 18. mai
Hafslund Nett påførte et strømbrudd i hele Vinterbro-området mellom kl. 08.23 og 09:10 i dag lørdag 18. mai. Alle våre tjenester var offline i det tidsrommet. Vi beklager.

p
05.03.2019 - 14:00
Avbrudd 5. mars
Vi varsler med dette våre kunder om at internett hovedtilførsel til våre servere vil bli skiftet til fiber tirsdag 5. mars. Vi forventer at det vil bli perioder med brudd i tjenestene mellom klokken 14 og 18. Det er dessverre ingen måte å unngå dette. Vi beklager ulempene dette medfører. NB: korrigert dato.

p
27.12.2018 - 21:35
Nedetid grunnet flytting
Onsdag 26. desember (2. juledag) og delvis torsdag 27. desember har enkelte tjenester hatt kortere avbrudd grunnet fysisk flytting av servere. Vi beklager ulempene ved dette.

p
Se alle driftsmeldinger...
p
Til minne om Steve...
p